Naujas skonis iš „Santa Bremor“

SANTA
BREMOR pristato naują ikrų užtepėlių skonį – CAVIAR CREAM su parmezano sūriu.
Ikrų užtepėlės CAVIAR CREAM – tai analogų rinkoje neturintis produktas, Lietuvoje pirmą kartą pristatytas dar 2011 metais. Šios užtepėlės gaminamos iš natūralių stintenių ikrų, o tokie papildomi ingredientai kaip rūkyta lašiša ar krevetės taip pat naudojami tik natūralūs. Užtepėlėse yra daug mikroelementų ir vitaminų, gamyboje itin griežtai kontroliuojama kokybė.
Naujojo produkto – CAVIAR CREAM su parmezano sūriu – atsiradimą lėmė besikeičiantys vartotojų poreikiai bei noras pasiūlyti pirkėjams ką nors naujo ir šiek tiek netikėto. Naujasis skonis – puikus ikrų užtepėlės ir parmezano sūrio derinys! Parmezano sūris, turintis savitą kartumo ir saldumo pojūtį, itin dera su išskirtiniu stintenių ikrų skoniu. Sūrio gabalėliai yra specialiai apdorojami ir subtiliai įdedami į padažą, todėl gaminio tekstūra išlieka labai švelni, vienoda ir puri.
Ikrų užtepėlės – puikus pasirinkimas Jūsų pusryčiams su skrudinta duona ir mėgstamu ryto gėrimu. Jos taip pat puikiai dera su traškučiais, krekeriais ar duonos skrebučiais, taip pat su šviežiomis daržovėmis ar blynais.
Naujojo produkto – CAVIAR CREAM su parmezano sūriu – atsiradimą lėmė besikeičiantys vartotojų poreikiai bei noras pasiūlyti pirkėjams ką nors naujo ir šiek tiek netikėto. Naujasis skonis – puikus ikrų užtepėlės ir parmezano sūrio derinys! Parmezano sūris, turintis savitą kartumo ir saldumo pojūtį, itin dera su išskirtiniu stintenių ikrų skoniu. Sūrio gabalėliai yra specialiai apdorojami ir subtiliai įdedami į padažą, todėl gaminio tekstūra išlieka labai švelni, vienoda ir puri.
Ikrų užtepėlės – puikus pasirinkimas Jūsų pusryčiams su skrudinta duona ir mėgstamu ryto gėrimu. Jos taip pat puikiai dera su traškučiais, krekeriais ar duonos skrebučiais, taip pat su šviežiomis daržovėmis ar blynais.