Ingredientai
- Bulvės – 3
- Saliero stiebai – 3
- Raudonasis svogūnas – 1
- Jūros kopūstų – 200 g
- Šviežių agurkų – 200 g
- Putpelių kiaušinių – 10
- Nedidelis ryšulėlis saliero lapelių
Marinatas
- Raudonojo vyno acto – 50 g
- Vandens – 50 g
- Cukraus – 5 g
- Druskos – 2 g
- Prieskonių (kmynų, kalendros, lauro lapų, pipirų) – pagal skonį
Užpilas
- Prancūziškų garstyčių – 1 valgomasis šaukštas
- Stalo garstyčių – 1 valgomasis šaukštas
- Cukraus – 0.25 g
- Raudonojo vyno acto – 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušinio trynys – 1
- Bekvapio augalinio aliejaus – 100 g
- Druskos ir pipirų – pagal skonį
Gaminimas