• 45 min
  • porcijos
„Klasikiniai“ jūros kopūstai

„Klasikiniai“ jūros kopūstai

Marinuoti jūros kopūstai

Marinuoti jūros kopūstai

Ingredientai
  • Bulvės – 3
  • Saliero stiebai – 3
  • Raudonasis svogūnas – 1
  • Jūros kopūstų – 200 g
  • Šviežių agurkų – 200 g
  • Putpelių kiaušinių – 10
  • Nedidelis ryšulėlis saliero lapelių
Marinatas
  • Raudonojo vyno acto – 50 g
  • Vandens – 50 g
  • Cukraus – 5 g
  • Druskos – 2 g
  • Prieskonių (kmynų, kalendros, lauro lapų, pipirų) – pagal skonį
Užpilas
  • Prancūziškų garstyčių – 1 valgomasis šaukštas
  • Stalo garstyčių – 1 valgomasis šaukštas
  • Cukraus – 0.25 g
  • Raudonojo vyno acto – 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušinio trynys – 1
  • Bekvapio augalinio aliejaus – 100 g
  • Druskos ir pipirų – pagal skonį
Gaminimas