• 15 min
  • porcijos
Parūkyto upėtakio filė-gabalėliai

Parūkyto upėtakio filė-gabalėliai

Parūkyto upėtakio filė-kąsneliai

Parūkyto upėtakio filė-kąsneliai

Ingredientai
  • Šviežių agurkų – 800 g
  • Šviežių česnakų – 2 skiltelės
  • Alyvuogių aliejaus – 160 ml
  • Parūkytos lašišos filė – 200 g
  • Baziliko arba krapų – 2-3 šakelės
  • Raudonasis svogūnas – 1
  • Švieži ridikėliai – 6
  • Minkštos pertrintos 5% riebumo varškės – 80 g
  • Citrinos sulčių – 2 valgomieji šaukštai
  • Druskos ir pipirų – pagal skonį
  • Žalumynų patiekalui papuošti
Gaminimas