• 50 minučių
  • porcijos
Kokteilis iš virtų ir po gabaliuką užšaldytų jūros gėrybių „Asorti“

Kokteilis iš virtų ir po gabaliuką užšaldytų jūros gėrybių „Asorti“

Ingredientai
  • Jūros produktų kokteilis (šaldytas) – 400 g
  • Bulgariški pipirai (įvairių spalvų) – 2 vnt.
  • Šviežias česnakas – 2 skiltelės
  • Čili pipirai – 1 vnt.
  • Alyvuogių aliejus – 80 g
  • Vyno actas – 60 g
  • Sausas baltas vynas – 150 g
  • Rūkyta paprika – 1 arbatinis šaukštelis
  • Šviežios petražolės (pjaustytos) – 2 šakelės
  • Švieži čiobreliai (lapeliai) – 1 šakelė
  • Raudonieji svogūnai – 1 vnt.
  • Druska, pipirai - pagal skonį
  • Balta duona (apkepinta) – 8 riekelės
Gaminimas