• 60 minučių
  • porcijos
Parūkyto upėtakio filė-gabalėliai

Parūkyto upėtakio filė-gabalėliai

Ingredientai
  • Lašišos filė (parūkyta) – 300 g
  • Bulvės – 250 g
  • Morkos – 100 g
  • Marinuoti agurkai – 80 g
  • Švieži agurkai – 120 g
  • Žalieji žirneliai (šaldyti) – 150 g
  • Kiaušiniai – 3 vnt.
  • Žalumynai - papuošimui
Majonezui
  • Kreminės garstyčios – 1 arbatinis šaukštelis
  • Imbiero šaknis (šviežia) – 10 g
  • Citrina (sultys) – 1/4 vnt.
  • Druska, pipirai - pagal skonį
  • Kiaušiniai (trynys) – 2 vnt.
  • Augalinis aliejus (vynuogių) – 100 g
Gaminimas