• 4 valandos, gaminimo laikas – 15 min
  • porcijos
Silpnai rūkyto upėtakio filė-griežinėliai

Silpnai rūkyto upėtakio filė-griežinėliai

Silpnai rūkyto upėtakio filė-griežinėliai

Silpnai rūkyto upėtakio filė-griežinėliai

Ingredientai
  • Parūkytos lašišos filė – 100 g
  • Tarkuoto parmezano – 20 g
  • Alyvuogių aliejaus – 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinėlės sūrio – 100 g
  • Varškės sūrio – 100 g
  • Šviežių krapų – 2 šakelės
Tešla
  • Aukščiausios rūšies kvietinių miltų (baltymų kiekis ne mažiau kaip 11%) – 125 g
  • Vandens – 80 g
  • Alyvuogių aliejaus – 8 g
  • Druskos – 2.5 g
  • Šviežių mielių – 1.2 g
Gaminimas