Ingredientai
- Bulvės – 4
- Žaliųjų šparagų – 300 g
- Parūkytos lašišos filė – 200 g
- Alyvuogių be kauliukų – 80 g
- Vyšninių pomidorų – 200 g
- Kaparėlių – 1 valgomasis šaukštas
- Nedidelis raudonasis svogūnas – 1
- Kiaušiniai – 2
- Šaltai spausto alyvuogių aliejaus – 30 g
- Druskos, ką tik sumaltų pipirų – pagal skonį
Padažas
- Dižono garstyčių – 1 arbatinis šaukštelis
- Prancūziškų garstyčių – 1 arbatinis šaukštelis
- Raudonojo vyno acto – 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušinių tryniai – 2
- Rafinuoto augalinio aliejaus – 100 g
- Druskos ir pipirų – pagal skonį
Gaminimas