• 40 min
  • porcijos
„Maties“ „Original“ silkės filė aliejuje

„Maties“ „Original“ silkės filė aliejuje

„Rusiška jūra“ silkės filė-gabalėliai „tradicinio sūdymo“ aliejuje

„Rusiška jūra“ silkės filė-gabalėliai „tradicinio sūdymo“ aliejuje

Ingredientai
  • Bulvės – 4
  • Supjaustytos silkės filė – 200 g
  • Raudonasis svogūnas – 1
  • Alyvuogių aliejaus – 30 g
  • Druska, pipirai – pagal skonį
  • Laiškinių česnakų – patiekalui papuošti
  • Augalinio aliejaus – kepimui
Padažas
  • Paruoštų garstyčių – 1 arbatinis šaukštelis
  • Prancūziškų garstyčių – 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušinio trynys – 1
  • Citrinos sulčių – 1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinio aliejaus – 80 g
  • Druskos – pagal skonį
Gaminimas